top of page

Marcello Urrutia

Grundare / Instruktör

Jag driver studion Art of Dance Sweden. Jag har arbetat med dans i hela livet och ser det som min stora passion att få dela dansen med fler. Jag undervisar själv  i klasserna här på studion i latin dans vilket innebär fokus på att lära sig föra och följa.

Min vision med studion är att skapa en plats som kännetecknas av kreativitet och där alla känner sig välkomna i vår lilla familj.

Foto: Marcel Mac Alister

Undervisar i Salsa LA, Salsa Cubana & Bachata

DSC_0348.jpg

Harold

Instruktör

Med över 20 års erfarenhet inom dans och fitness så tar jag dig igenom träningspassen med latinamerikanska, brasilianska, afrikanska och colombianska rytmer.  Hos mig får du, förutom att röra dig till musiken, även arbeta upp pulsen och träna fler delar av kroppen.ssion för fler och dela med mig av min erfarenhet.

Undervisar i Zumba, Rumba Fitness, Reggaeton & Afro Dance

Foto: Marcel Mac Alister

DSC_0201.jpg

Lina

Instruktör

Från mina uppträdanden från kungliga slottet och Oscarsteatern undervisar jag barn i olika åldrar i balett och jazzdans. Jag är utbildad inom vaganova tekniken som är den ryska grenen inom balettens olika stilar.

Jag instruerar även i Pole N1 och utbildar mig just nu till certifierad instruktör för Poledance. 

Undervisar i Balett, barndans, Jazz och Poledance. 

Foto: Ben Kuhn

Maria

Instruktör

Under skoltiden höll jag klasser i bugg och då dans i olika former följt mig genom livet som min stora energikälla ser jag fram emot att få möjlighet att sprida denna positiva energi vidare igen.

Undervisar i Bugg & Swing

Foto: Marcel Mac Alister

Sarah

Instruktör

Sarah kommer från Canada, har 10 års erfarenhet av Poledance , skapa egna koreografier och rutiner till dig med ambitionen om att inspirera. Jag har även erfarenhet av att koreografera  för shower. 

Undervisar i Pole N3, Sensual Pole Choreography, Lyrical Flow, Pole Choreography och Pole fitness

Sarah Pole.jpg

Alena

Instruktör

 Alena har examen från Glinkas balettskola i Sankt Petersburg.  Har studerade vid balettskolan i 10 år enligt det välkända Vaganova-systemet och har ett diplom i klassisk koreografi.
Erfarenheter av turné med en balettgrupp i hela Europa,  vinnare av den internationella tävlingen & "Dance of the Worlad"i Paris.
Under 2018 gick hon en fortbildningskurs för lärare som undervisar barn i danskonst.

Undervisar i Balett Vuxen, Balett barn 5-6år, 7-12år samt Balett ungdom 13-17år och fittnessklassen Body Balett.

YuY6zY6UNes.jpg

Fatima

Instruktör

Jag är född och uppvuxen i Brasilien, och har dansat Samba sedan jag var 7 år. Under 2018 började jag att utbilda mig till Samba instruktör och strax efter började jag att undervisa i Samba.

Jag älskar att se glädjen av mina elever när de börjar att få till sina Samba steg. För mig är det viktigt att alla ska gå hem med en lättnad i kroppen och ett stort leende efter lektionen.

 

Undervisar i Samba no Pé  

Minbild_edited_edited.jpg

Lily

Instruktör

Lily glad och omtänksam tjej som är utbildad dansare från Carlforskas estetiska program.

Har dansat i 15 av sina 19 år och skall till hösten fortsätta sin dansutbildning vid Balettakademin i Stockholm.

Undervisar i Barndans 4-5 år

Lily M profilbild.JPG

Marina

Instruktör

Marina är dans- och pilatesinstruktör. Med en lång erfarenhet av dans och tävlingsdans från barndomen till sin vuxen med mer än 15 års erfarenhet av undervisning. Marina är välutbildad i Fitnessstil som pilatesträning, och har bland annat haft kurser för pilatesinstruktörer i föreningen BalancedBody. Hos Marina kan du lära dig mer om latin- och ballroomdanser som samba, cha-cha-cha, rumba, valser och foxtrot med tango.

Pilates för henne är en fantastisk metod för friskt utvecklande kropp och bra förberedelser för andra aktiviteter, framförallt danser förstås. När hon tränar och arbetar med elever fokuserar hon på teknik och gör det samtidigt roligt och intressant, hon gillar att känna musiken och vara delaktig i kroppens rörelseprocess. 

IMG_2172_edited.jpg

Susanne

Administratör/Studiomamma

Mig träffar du ofta på studion i olika sammanhang. Jag har varit dansmamma i alla år och detta är en del av mitt liv. 

Jag ansvarar för kontakt med våra lärare och sköter mycket av studions verksamhet när det rör kontakter med andra parter.

 

Du finner mig även som assisterande lärare till Marcello på latindanserna i nivå 2. 

Foto: Marcel Mac Alister

DSC_0298.jpg

Marie

Administratör

Jag bistår studion med mitt engagemang för ett aktivt kulturliv. Kultur, hälsa och välmående driver ett engagemang hos mig som jag hoppas att stuidon kan utföra för fler. Jag stöttar med olika delar i verksamheten, bland annat lite av den administration som krävs och assisterar Marcello i latindanserna på nivå 1. 

Foto: Marcel Mac Alister

DSC_0303.jpg

Patrik

Ansvarar för ljud och ljus

DSC_0317.jpg

Jag har länge dansat som elev på studion och sköter mycket av de delar som rör anläggningen för ljud, ljus och snickeri. 

Jag ställer ofta upp som stöddansare när vi saknar förare och kan föra dig i det mesta. 

Foto: Marcel Mac Alister

 

bottom of page