Marcello

Grundare / Instruktör

Jag driver studion Art of Dance Sweden. Jag har arbetat med dans i hela livet och ser det som min stora passion att få dela dansen med fler. Jag undervisar själv  i klasserna här på studion i latin dans vilket innebär fokus på att lära sig föra och följa. Min vision med studion är att skapa en plats som kännetecknas av kreativitet och där alla känner sig välkomna i vår lilla familj.

Undervisar i Salsa LA, Salsa Cubana & Bachata

David

Instruktör

Jag har dansat Swing till och från under 20års tid och har utvecklat min dans samt undervisat på olika klubbar, events och skolor i USA (Pacific Northwest) under ca 6 år.

Undervisar i Swing

 

Maria

Instruktör

Under skoltiden höll jag klasser i bugg och då dans i olika former följt mig genom livet som min stora energikälla ser jag fram emot att få möjlighet att sprida denna positiva energi vidare igen.

Undervisar i Bugg & Swing

Lina

Instruktör

Från mina uppträdanden från kungliga slottet och Oscarsteatern undervisar jag barn i olika åldrar i balett och jazzdans. Jag är utbildad inom vaganova tekniken som är den ryska grenen inom balettens olika stilar.

Undervisar i Balett & Jazz

Harold

Instruktör

Med över 20 års erfarenhet inom dans och fitness så tar jag dig igenom träningspassen med latinamerikanska, brasilianska, afrikanska och colombianska rytmer.  Hos mig får du, förutom att röra dig till musiken, även arbeta upp pulsen och träna fler delar av kroppen.ssion för fler och dela med mig av min erfarenhet.

Undervisar i Zumba, Rumba Fitness & Afro Dance

 

    Anastasia

Instruktör

Med stor entusiasm för dans tar jag med mina 12 års erfarenhet i undervisningen till dig med ambitionen om att inspirera. Jag har även erfarenhet av att koregrafera musikvideos och TV shower. 

Undervisar i Feminine vibe, Contemporary och dansteknik.