top of page

Marcello Urrutia

Grundare / Instruktör

Jag driver studion Art of Dance Sweden. Jag har arbetat med dans i hela livet och ser det som min stora passion att få dela dansen med fler. Jag undervisar själv  i klasserna här på studion i latin dans vilket innebär fokus på att lära sig föra och följa.

Min vision med studion är att skapa en plats som kännetecknas av kreativitet och där alla känner sig välkomna i vår lilla familj.

Foto: Marcel Mac Alister

Undervisar i Salsa LA, Salsa Cubana & Bachata

DSC_0348.jpg
Vi på Art Of Dance Sweden: Team

Maria

Instruktör

Under skoltiden höll jag klasser i bugg och då dans i olika former följt mig genom livet som min stora energikälla ser jag fram emot att få möjlighet att sprida denna positiva energi vidare igen.

Undervisar i Bugg & Swing

Foto: Marcel Mac Alister

Lina

Instruktör

Från mina uppträdanden från kungliga slottet och Oscarsteatern undervisar jag barn i olika åldrar i balett och jazzdans. Jag är utbildad inom vaganova tekniken som är den ryska grenen inom balettens olika stilar.

Jag instruerar även i Pole N1 och utbildar mig just nu till certifierad instruktör för Poledance. 

Undervisar i Balett, barndans, Jazz och Poledance. 

Foto: Ben Kuhn

Harold

Instruktör

Med över 20 års erfarenhet inom dans och fitness så tar jag dig igenom träningspassen med latinamerikanska, brasilianska, afrikanska och colombianska rytmer.  Hos mig får du, förutom att röra dig till musiken, även arbeta upp pulsen och träna fler delar av kroppen.ssion för fler och dela med mig av min erfarenhet.

Undervisar i Zumba, Rumba Fitness, Reggaeton & Afro Dance

Foto: Marcel Mac Alister

DSC_0201.jpg
Vi på Art Of Dance Sweden: Team

    Anastasia

Instruktör

Med stor entusiasm för dans tar jag med mina 12 års erfarenhet i undervisningen till dig med ambitionen om att inspirera. Jag har även erfarenhet av att koregrafera musikvideos och TV shower. 

Foto: Marcel Mac Alister

Undervisar i Feminine vibe, bodylanguage och smartfitness. 

DSC_0274.jpg

Daniel

Instruktör

   Jag är utbildad lärare i klassisk balett, flamenco, orientalisk dans, tap, modern dans och andra danser. Jag har verkat som regissör och lärare i 11 år på en dansakademi i Honduras. Jag deltar som den första dansaren i Free Dance Company i Costa Rica. Jag är expert på dansmetodik och studerar för närvarande tillämpad pedagogik.

 

Undervisar i Vuxenbalett fortsättningsnivå, Orientalisk, Bollywood, Flamenco och Step.  

FB_IMG_1434258669270_Original_edited.jpg

Fatima

Instruktör

Jag är född och uppvuxen i Brasilien, och har dansat Samba sedan jag var 7 år. Under 2018 började jag att utbilda mig till Samba instruktör och strax efter började jag att undervisa i Samba.

Jag älskar att se glädjen av mina elever när de börjar att få till sina Samba steg. För mig är det viktigt att alla ska gå hem med en lättnad i kroppen och ett stort leende efter lektionen.

 

Undervisar i Samba no Pé  

Minbild_edited_edited.jpg
Vi på Art Of Dance Sweden: Team

Dominika

Instruktör

Jag började mitt äventyr med poledance år 2019 och tog i februari 2022 examen som poledance instruktör på studion Master Sports Academy i  Lublin, Polen.

Poledance är en av de aktiviteter som gjorde att jag kunde jobba fram en positiv relation med min kropp och bygga upp mitt självförtroende. Poledance får dig att växa och stärker dig! Och just därför vill jag visa och dela min erfarenheten med andra.

Positiv energi, hälsa, sinne kropp och själ är enligt min mening oskiljaktiga. Dessa aspekter går att påverka till det bättre genom en aktiv och medveten livsstil. 

Jag väldigt glad att i våran studio få presentera en ny version av poledancekurs. Kursen kommer vara fokuserad på att bygga upp kroppens styrka och uthållighet för att lättare kunna avancera och uppgradera dig nivåmässigt.

Jag kommer ansvara för Pole Fitness och assistera på Nivå 1 tillsammans med Lina och hålla Nivå 2 här på Art Of Poledance Sweden.

Foto: Ben Kuhn

Dominika_edited.jpg

Susanne

Administratör/Studiomamma

Mig träffar du ofta på studion i olika sammanhang. Jag har varit dansmamma i alla år och detta är en del av mitt liv. 

Jag ansvarar för kontakt med våra lärare och sköter mycket av studions verksamhet när det rör kontakter med andra parter. 

Du finner mig även som assisterande lärare till Marcello på latindanserna i nivå 2. 

Foto: Marcel Mac Alister

DSC_0298.jpg

Marie

Administratör

Jag bistår studion med mitt engagemang för ett aktivt kulturliv. Kultur, hälsa och välmående driver ett engagemang hos mig som jag hoppas att stuidon kan utföra för fler. Jag stöttar med olika delar i verksamheten, bland annat lite av den administration som krävs och assisterar Marcello i latindanserna på nivå 1. 

Foto: Marcel Mac Alister

DSC_0303.jpg

Patrik

Ansvarar för ljud och ljus

DSC_0317.jpg

Jag har länge dansat som elev på studion och sköter mycket av de delar som rör anläggningen för ljud, ljus och snickeri. 

Jag ställer ofta upp som stöddansare när vi saknar förare och kan föra dig i det mesta. 

Foto: Marcel Mac Alister

 

bottom of page