Marcello

Grundare / Instruktör

Jag driver studion Art of Dance Sweden. Jag har arbetat med dans i hela livet och ser det som min stora passion att få dela dansen med fler. Jag undervisar själv  i klasserna här på studion i latin dans vilket innebär fokus på att lära sig föra och följa. Min vision med studion är att skapa en plats som kännetecknas av kreativitet och där alla känner sig välkomna i vår lilla familj.

Undervisar i Salsa LA, Salsa Cubana & Bachata

David

Instruktör

Jag har dansat Swing till och från under 20års tid och har utvecklat min dans samt undervisat på olika klubbar, events och skolor i USA (Pacific Northwest) under ca 6 år.

Undervisar i Swing

Silva

Instruktör

Min passion för dansen har funnits sedan barnsben och det har varit en stor passion i mitt liv. Därför är jag extra tacksam att undervisa denna passion för fler och dela med mig av min erfarenhet.

Undervisar i Afro Beat & Afro Dance

 

Maria

Instruktör

Under skoltiden höll jag klasser i bugg och då dans i olika former följt mig genom livet som min stora energikälla ser jag fram emot att få möjlighet att sprida denna positiva energi vidare igen.

Undervisar i Bugg & Swing

Lina

Instruktör

Från mina uppträdanden från kungliga slottet och Oscarsteatern undervisar jag barn i olika åldrar i balett och jazzdans. Jag är utbildad inom vaganova tekniken som är den ryska grenen inom balettens olika stilar.

Undervisar i Balett & Jazz

Harold

Instruktör

Med över 20 års erfarenhet inom dans och fitness så tar jag dig igenom träningspassen med latinamerikanska, brasilianska, afrikanska och colombianska rytmer.  Hos mig får du, förutom att röra dig till musiken, även arbeta upp pulsen och träna fler delar av kroppen.ssion för fler och dela med mig av min erfarenhet.

Undervisar i Zumba, Rumba Fitness & Afro Dance

 

Wura

Instruktör

Dansen har varit min räddning genom livet. Jag ser dansen som en möjlighet till hälsa, terapi och flyktväg från dagens stressade stunder. Jag är en fri själ som brinner för att lära ut kraften om afrodans till fler. Kom och dansa med mig!

Undervisar i  Afro Dancehall &  Afro Beat