top of page

San Valentine

Uppdaterat: 4 feb.Första veckan på terminen är inledd!

Vi var helt tagna av den uppslutning som uppstod under öppet hus. Det märks verkligen att många längtat efter att få ha ett socialt umgänge utan restriktioner.

Vi har fått många nya elever till denna termin vilket är väldigt glädjande.

Nu fortsätter vi i sann AODS anda, vad är då det kanske du undrar?Andan som finns hos oss kan lättast beskrivas med välmående, glädje och socialt sammanhang.

Hos oss kan du lära dig dansa men att dansa är ett sätt att tala och uttrycka sig. Antingen med dig själv som redskap eller i ett möte med andra.

På vår studio finns inga krav på vad du ska prestera. Vi är nöjda sålänge vi ser att du ler och får tillfälle att möta andra.


Som ett sätt att visa detta bjuder vi nu upp till årets första sociala sammanhang med San Valentine. Du som inte deltagit på ett sådant här event tidigare behöver inte få panik. Vi inleder med workshop så att du kan öva.

För dig som varit med förr så vet du att biljetterna behöver beställas i tid från hemsidan 😉

https://www.artofdance.se/event-details/san-valentine

Vi ses då!

153 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vilken härlig start på sommaren vi har fått! Soliga härliga dagar som förhoppningsvis innehåller en hel del bad, glass och kanske en och annan danstur en fin sommarkväll? Får du inte nog av dans och h

Lördag den 27 maj arrangerar vi evenemang för alla Zumbavänner. Tillsammans med gästinstruktörerna Luisa och William leder Harold er igenom en masterclass i två timmar. Förbered dig på fart, fläkt och

Post: Blog2_Post
bottom of page