top of page

POLE DANCE EVENT 28 SEPVill du ha ett bättre flow i dansen och lära dig kombinera snurrar och rörelser? Håller du på och kämpar med inverten eller kanske vill få till en ordentlig chopper?

Det är just det vi kommer att fokusera på under denna dag! Lördagen 28 September är det dags för ett nytt poleevent hos oss

Tider: 10.00-11.30 Spins & Poleflow 11.30-12.15 LUNCH 12.15-13.45 Teknik & Styrka 13.45-14.15 Stretch teknik 14.15-15.00 Avslut och eftersnack.

Priser: Spins & Poleflow 400kr Teknik och Styrka 400kr Stretch teknik 150kr

HELDAG: 700kr

Bokar du hela dagen får du 100kr rabatt på träningspassen och dessutom ingår Stretch passet!!

Lunch går att förboka för 120kr. (Sallad, bröd och dryck)

Spins & Poleflow Under detta pass kommer vi att lära oss hur vi får ett bra flow i dansen, hur man kan kombinera olika snurrar och bygga koreografier. Vi kommer att arbeta med de tekniska bitarna för att få smidiga och fina övergångar mellan snurrar och olika rörelser både på stången och på golvet.

Teknik & Styrka Efter lunch är det dags att sätta musklerna i arbete! Vi kommer att ha stort fokus på hur du tränar för att komma in i en invert och chopper på korrekt vis. Detta pass bjuder även på klättringsteknik, uppgång från golvet, coreövningar och mycket mer!

Anmälan och betalning Anmälan sker genom att klicka i att du ska komma i eventet SAMT skicka kontaktuppgifter till ”Art of Pole Dance” via messenger! Betalning sker på plats i receptionen. Anmälan är bindande! När du anmäler dig binder du dig att betala hela avgiften.

De kontaktuppgifter du ska skicka till oss är:

Namn Personnr. Adress Telefonnr. Mailadress

ÖVRIG INFO Passen bygger på snurrar och tricks från nivå 1 och 2 men passar självklart även de som gått lite högre nivåer och vill förfina sin teknik och sitt flow!

Ha på dig linne/t-shirt, poletrosor/shorts och strumpor. Inga metaller på kläderna, exempelvis dragkedjor. Bär inga smycken som kan repa stängerna, så som ringar, arm- och halskedjor.

Ha med dig vattenflaska och ett gott humör!

Välkommen

47 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page