top of page

Information om terminerna


Terminsavslutning


Nu går vi in i sista veckan för detta kurstillfälle, men misströsta ej!

Vi är lika snabba att starta en ny termin. Redan nästa vecka drar vi igång en ny omgång.

Terminen kommer som vanligt att pågå under 10 tillfällen och vi är med det klara lagom till sommarledigheten. Vecka 24 är sista veckan för kurser under nästa omgång.


Nytt för nästa termin kommer vara pilates som Marina kommer att leda oss igenom. Pilates kan du boka om du har ett av våra fitnesskort eller köpa ett tillfälle via hemsidan om du vill prova på detta. Pilates är en fantastisk träningsform som har fokus i att stärka din core och öka smidighet och flexibilitet i kroppen, detta är också ett perfekt komliment för dig som dansar andra kurser för att hitta kroppens balans och center.
 

Den här helgen har vi haft öppet hus.


Extra roligt var det att göra det i samarbete med Västerås Realgymnasiet som tog med sig sina grymma elever som studerar till makeupartists.


Givetvis fick chefen ställa upp som provdocka och som ni vet så är Susanne inte känd för att tacka nej så här sitter de på första parket för barnens ansiksmålning, inget konstigt alls i vår lilla studio.


Vi hoppas kunna göra fler samarbeten med de här tjejerna framöver i andra evenemang så håll utkik när det närmar sig teman!


Är du intresserad av vad Realgymnasiet pysslar med annars så ska du kika in på deras instagram, @realgymnasietvasteras heter de där.


 

Vi ses i veckan!

Då får ni bjuda på allt ni lärt er denna termin!192 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page