top of page

Hela december finns det engagemang!

Vi fortsätter engagera oss hela december och arrangerar massor av aktiviteter. På med brillorna och missa inte detta!Art Of Dance Insamling till lokala hjälpen fortsätter hela december.


Vi hoppas för allt i världen inte att ni missat våra fina alster som våra kids skapat här. Alla våra dansbarn medverkade i ett supermysigt julpyssel hos oss under 1:a advent och skapade julkulor, julgranspynt, stjärnor och massa fina skapelser. De säljer nu dessa till er för ett valfritt belopp och alla pengar går till insamling för att fler barn i Väterås ska få möjligheten att fira jul. Har ni inte spanat in detta ännu så gör det! Du hittar det inne vid den ståtliga julgranen i sal 1.


 

Evenemang i December

Julgalan för denna gång är avslutad och skapade magi! Tack alla ni som bidrog!

Nu väntar nästa evenemang. Till helgen som kommer, så har ni möjlighet att medverka på två!


Pole Christmas arrangeras den 16/12 hela dagen. Välj på olika workshops i Pole och missa inte specialaren, chairdance! Exlusivt just för detta evenemang!


Får du inte nog av dans o träning så finns nästa chans redan på söndagen den 17/12. Då arrangerar vi Fitnessweekend tillsammans med lokala hjälpen. Alla klasser bokar du via lokala hjälpen och varje krona går raka vägen till vår insamling för lokala hjälpen.

 

Tävlingar


Vi har massa roliga tävlingar på gång under December!

Tack vare våra fina sponsorer och samarbetspartners så har vi storslagna vinster att kunna kamma hem om du deltar i vårt lotteri!

Lotterna säljs under hela december och vi skriver upp ditt namn med lottonummer på studion.

För 20:- styck kan du kamma hem allt från godis, hårprodukter, snacks, Iitalaglas, duschmunstycke och annat skoj! Natuligtvis förenar vi detta nöje med nytta! Pengarna går såklart till insamlingen för lokala hjälpen.Har du sett vår Luciatävling?

Genom ett julklappsrim har du chans att vinna gåvokort från oss på hela 500:- som du kan använda till nästa terminsavgift kanske?

Du tävlar i kommentarsfältet på vår instagramprofil eller facebooksida!


Vi har två latinogossar som ser fram emot att läsa era rim!
 

Årets bästa julklappstips kommer här!!


Är du oroad över att köpa en grej som blir att samla damm? Fel storlek eller osäker på färg?

Investera i hälsa, glädje och välmående för den du bryr dig om istället!

Hos oss köper du enklet presentkort via webben! Ta med dig någon du gillar och ha roligt tillsammans med oss! Här finns klasser för fler, vi häsar välkomna på terminsstart vecka 3!

 

Håll er sysselsatta med detta en stund, nästa gång vi hörs berättar vi mer om nästa termin, öppet hus och planerna för 2024! Missa inte det!


Hälsningar från oss på

Art Of Dance Sweden


221 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page