top of page

Sommaren på Art Of Dance Sweden

Vilken härlig start på sommaren vi har fått! Soliga härliga dagar som förhoppningsvis innehåller en hel del bad, glass och kanske en och annan danstur en fin sommarkväll?


Får du inte nog av dans och härliga rytmer?

Sommaren fortsätter på ArtOfDance med Harold och Marina, du som har dancefitnesskort eller zumbakort har med det fortsatt möjlighet att träna även under sommaren även om resten av studion har ett sommaruppehåll.


Under sommaren ändrar vi bokningsreglerna för dig som har fitnesskort hos oss, vi gör detta för att kunna planera verksamheten bättre vilket kräver lite mer framförhållning.

För dig som nu vill boka pass så behöver du ha bokat i appen eller via hemsidan senast 6h innan passets början. Avbokning behöver ske senast 4h innan klassen startar. Genom detta kan våra lärare se om det finns tillräckligt många bokade för att genomföra klassen. Vid för få bokade så ställer läraren in klassen och detta meddelas då till er via appen Spaces by Wix. Vi kommer nu under sommaren ha ett minimum antal deltagare på klasserna om 5.


Om passen prickar in soliga dagar så kan vi också flytta ut verksamheten! Tänk ett härligt pass i parken eller nära vattnet, förhoppningsvis lockar rytmerna fler att ansluta och ha roligt tillsammans med oss!


Med detta så önskar vi en fortsatt fin sommar så ses vi på studion!

214 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page