top of page

Nu laddar vi för en ny termin!

Studion är så redo för en ny termin som vi hoppas ska fyllas av våra fantastiska elever! Kanske är du redo för nästa nivå i din kurs? Om du känner dig osäker så kan du alltid prata med din lärare för att bli rekommenderad en nivå som passar dig.En ny termin vill vi såklart ska innebära att vi får nya elever till studion och fler som vill bli en del i den härliga gemenskap som finns hos oss, tillsammans med er!

Passa på att bjud in bekanta, familj, kollegor eller släkt o vänner till helgens öppet hus! Om du inte har spanat in terminens schema ännu så gör det kvickt! Vi bjuder på fler läckra nyheter som du inte vill missa.


Klicka in på öppet hus och ta en tur. Kanske är du sugen på ett träningskort?


Nytt för denna termin är våra klippkort! vi ger dig möjligheten att köpa klippkort på all vår fitnessträning eller zumba. Korten finns i olika varianter och förhoppningsvis något som passar de flesta. Med klippkort bokar du själv in dig på pass när det passar dig, allt sköter du smidigt från vår hemsida och vi vår bokningskalender.Läs mer om klippkorten här!! 

Art Of Kids Dance Sweden
Vi satsar på mer aktiviteter för barn under terminen och har inlett hösten på bästa sätt tillsammans med Västerås Citysamverkan i Vasaparken.

Vi avrundar höstlovet med en riktig kalasfest med disco för barn imorgon, har du missat att anmäla ditt barn så är det inte för sent!

Lina kommer bjuda på några riktigt bra moves som alla barn kommer ha nytta av på dansgolvet.


Vi ser fram emot en fin eftermiddag och kväll tillsammans!

 

174 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page