top of page

Noche D´Baile 2020 i Västerås

Ikväll är det dags för vår första: Noche D´Baile 2020 i Västerås

Passa på att ta med vänner, familj eller kollegorna till en härlig kväll i dansen tecken! Drop-in biljetter går att lösa i entrén denna kväll.


WORK SHOPS På första dansgolvet hittar du: Gäst lärare Alhassane & Fanny 18.30 - 19.30 Kizomba Öppet Nivå 19.30 - 20.30 Semba Öppet Nivå

Kizomba och Semba workshops med Fanny (kizomba instruktör på AoD) med gästinstruktören Alhassane.

Alhassane Camara är född och uppvuxen i Guinea, Västafrika, men bor sedan flera år i Stockholm. I Guineas huvudstad Conakry dansade och koreograferade han bl.a. i kompaniet Wassasso som har vunnit flera nationella tävlingar. Han har även under många år arbetat som dansare, koreograf och danslärare i Senegal, Gambia och Guinea Bissau. Numera sedan 2014 lärde sig han Angolansk dans ( Kizomba /semba ) .Nu undervisar han och håller i workshops runt om i Sverige och Europa. Alhassane är mycket omtyckt för sin pedagogiska förmåga och sin positiva energi.

På andra dansgolvet hittar du: Gäst lärare: Ivan & Diana 18.30 - 19.30 Bachata Nivå 1 19.30 - 20.30 Bachata Nivå 2-3

Bachata Connection class, Leading/Following (Fortsättning) I denna kurs kommer vi att gå igenom tekniken bakom förning och följning samt att ge flera exempel och öva på att hålla kontankt.

Bachata Partnerwork (Medel) I denna kurs kommer fokus att hamna på olika kombinationer samt styling som man kan få in i sin dans. Ni kommer att gå igenom både som förare och följare vad man kan lägga till för att få er dans att bli renare och snyggare!

20.30 - 00.00 fest!!!

BETALNINGSSÄTT: Swish till 0708990587 eller betala med Kort på plats.

Workshops + Fest = 180 kr Fest : 120 kr

Vid betalning med swish skriv: Noche d Baile, 1feb och namn i meddelande fältet.

Plats: Art of Dance studio Storagatan 36 A Västerås Varmt Välkomna Vi ses på dansgolvet!

OBS! Egen alkohol får inte medtagas & glöm inte att ta med inneskor !

/Art Of Dance Sweden

129 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page