top of page

Håll i er! Nu åker vi!

Som om nomvebermörkret kunde stoppa oss?! Nej för tusan!

Även om vi märker av sjukdomar, mörker och en ruggig känsla så avslutar vi november med sprakande deals och inleder sedan en decembermånad som det finns otroligt mycket energi och värme i!

 

Black friday är här!


Erbjudanden och hot deals närmar sig, även hos oss!

Passa på att fylla på ditt fitnesskort eller zumbakort under Black Friday för att få 20% rabatt!


Erbjudandet gäller endast när du handlar på webben och gäller under fredag den 24 november, hela dygnet! 

Julgala 2023

Vi förbereder Julgala! Förvänta dig en kväll med stort hjärta!
Under förra årets succé lyckades vi tillsammans skänka 17 945:- till Lokala hjälpens arbete tillsammans för Västerås.


Över 4000 barn lever i ekonomiskt utsatt situation i västerås, i tider med inflation och ökade kostnader för alla så är det dessa barn som drabbas allra hårdast. När klasskamrater pratar om ledigheter med skidresor, julens önskelistor och nissepaket så finns det de barn som många gånger förblir tysta. Dessa barn vill vi ge möjlighet att få tindrande ögon när de pratar om sin julklapp med kompisarna.

Ofrivillig ensamhet kan leda till psykisk ohälsa, depression och annan problematik som har negativ inverkan på välbefinnandet. För den äldre målgruppen som mister sina nära, blir ensamheten snabbt påtaglig och de naturliga sociala sammanhangen är inte lika tillgängliga.


Lokala hjälpens arbete samordnar fler företag och organisationer för att göra det möjligt med denna julinsamling. Självklart vill vi tillsammans med våra dansvänner vara med och bidra. Många bäckar små kommer göra det möjlighet för oss att göra skillnad på riktigt!


Årets julgala får du inte missa!

Allt överskott från biljettintäkterna skänker vi till vår insamlingsbörra för lokala hjälpen. Vill du vara med men kan inte komma på Julgalan? Då kan du hjälpa oss med vår insamling ändå. Ta del av vår insamling här. 

Evenemang och fler aktiviteter

Som om detta inte vore nog så arrangerar vi fler evenemang under december! Varje helg är inplanerad med allt från företagsarrangemang till event på studion.


För er som inte kan få nog av Pole och vill spetsa trixen, håll utkik! Vi kommer med en dunderhelg i sikte för er!

Även andra arrangang kommer vi ställa till med och majoriteten av dem kommer gå i lokala hjälpens tecken! Dans och fartfyllda stunder utlovas!

Det blir magi i december!

Kom! Ta del av värmen och gemenskapen!

Vi ses!


297 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page